Salată Boeuf la Mircea Dinescu București – Preț și Recenzie

Nistor Florin
2 Citit minim
Cât costă o porție de salată de boeuf la restaurantul lui Mircea Dinescu din București: Testăm și ne dăm cu părerea

Unii artiști, după investiții în diverse afaceri, au obținut profituri, alții nu au avut succes.

Matei Teodoru la restaurantul poetului Mircea Dinescu

Un blogger, cu aproape 100.000 de abonați pe YouTube, a vizitat locații deținute de vedete, testând și filmând preparatele. Materialele au fost ulterior publicate online.

Recent, Matei Teodoru s-a deplasat la restaurantul lui Mircea Dinescu din București, aflat în Centrul Vechi, unde a comandat diverse feluri de mâncare.

„Restaurantul Lacrimi și Sfinți, din Centrul Vechi. Aici se găsesc multe restaurante ale unor personalități celebre, inclusiv restaurantul lui [numele lui Garcea] și, bineînțeles, restaurantul lui Mircea Dinescu. Cei mai în vârstă vor recunoaște numele, fiind o personalitate cunoscută în presa românească de zeci de ani, poet şi jurnalist. Restaurantul său, cu o istorie bogată, e apreciat de turiști pentru bucătăria românească.”, mărturisește Matei Teodoru în materialul video care a strâns aproape 50.000 de vizualizări în două săptămâni.

Blogul prezintă o descriere detaliată a meniului și a prețurilor.

Prețuri în restaurantul lui Mircea Dinescu

Bloggerul a analizat meniurile, comandând o varietate de feluri: salată de boeuf, chiftele marinate, copan de rață, cartofi cu rozmarin, pâine proaspătă, ciorbă de pui, și suc de portocale. El a evidențiat costurile fiecărui element din comandă.

„Meniul este amuzant, cu denumiri inedite. Am luat salată de boeuf și ciorbă de pui; pentru două persoane, suma totală a fost de 212 lei, incluzând aperitivele, două feluri principale și băuturi. Consider că este un preț rezonabil pentru zona Centrului Vechi. Cu bacșiș, am plătit 233 lei. Un preț accesibil pentru un restaurant bun din București. Pentru turiști, reprezintă un preț decent, echivalentul a 45 de euro pentru o masă în doi, ceea ce este considerat potrivit.”, a explicat Matei Teodoru.

Nota de plată arată următoarele costuri: 31 lei salată de boeuf, 34 lei ciorbă de pui, 19 lei cartofi cu rozmarin, 65 lei copan de rață, 38 lei chiftele, 8 lei pâine, și 17 lei suc de portocale.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *