Haan Palcu, Chefi la cuțite 2025: Poveste emoționantă cu rădăcini în România și Taiwan

Nistor Florin
2 Citit minim
Povestea emoționantă a lui Haan Palcu, de la Chefi la cuțite 2025. Mama concurentului e româncă și tatăl taiwanez







Povestea lui Haan Palcu, participant la Chefi la cuțite 2025. Chef cu experiență internațională.

















Povestea lui Haan Palcu, participant la „Chefi la cuțite” 2025. Experiență internațională în gastronomie

Emisiunea „Chefi la cuțite” aduce în această seară o nouă etapă palpitantă, cu provocări inedite și concurenți talentați. Unul dintre participanții remarcabili din preselecții este Haan Palcu, un profesionist cu o vastă experiență în bucătărie.

De partea cealaltă, concurența este intensă. Chef-ii se confruntă cu o provocare dificilă, utilizând o amuletă cu un potențial uimitor. Jurații introduc un ingredient surpriză la fiecare zece minute, complicând astfel bătăliile culinare.

Haan Palcu, participantul din această seară, oferă un preparat ingenios și un cv impresionant. Cu o experiență de peste 12 ani, a lucrat în diverse restaurante de prestigiu, inclusiv bucătării cu stele Michelin din Europa și America de Nord. Experiența sa cuprinde restaurante de top din Toronto, Copenhaga, Paris și alte orașe importante.

Concurentul își are rădăcinile în România, mama sa fiind originară din apropiere de Brașov, iar tatăl său fiind taiwanez. Haan Palcu a povestit despre pasiunea sa pentru gătit, menționând experiența sa remarcabilă în restaurante cu stele Michelin, inclusiv cel mai bun nou restaurant din Toronto din anul 2020 și cel mai bun wine bar din Paris.

Imagine participant

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns