Dani Oțil a recunoscut că a fost afectat de declarațiile lui Mihai Bobonete despre prețurile ridicate ale restaurantului său. Într-un recent podcast, la o întrebare a lui Radu Darie despre impactul discuției de la podcastul lui Bobonete, prezentatorul TV a mărturisit că astfel de afirmații au o influență reală asupra afacerii sale.
„Cât de mult te-a afectat discuția de la podcastul lui Bobonete?”, a întrebat Radu Darie.
„Enorm! Mă costă bani, deoarece știrile de acest gen se răspândesc altfel decât cele pozitive. (…) Podcastul a fost amuzant, într-adevăr. Bobonete a uitat că a mâncat de mai multe ori gratuit la mine, la fel și Răzvan. Și… mă rog. Este ușor să faci glume pe tema asta. Ce nu m-a afectat este faptul că clienții mei…”, a spus Dani Oțil, explicând că, deși discuția a fost amuzantă, astfel de observații pot afecta percepția publicului.
Mai mult, Oțil a menționat că Mihai Bobonete și Răzvan Simion au beneficiat de mese gratuite la restaurantul său, dar acest aspect nu a fost menționat în discuție. Cu toate acestea, el a subliniat că adevărații clienți cunosc calitatea serviciilor și nu se lasă influențați de asemenea afirmații.
Mihai Bobonete a spus că prețurile de la restaurantul lui Dani Oțil sunt mari
Pe lângă activitatea sa în televiziune și competițiile de motociclism, Dani Oțil este și proprietar de restaurante. Prezentatorul de la Antena 1 este proprietarul unui restaurant din zona nordică a Capitalei, frecventat de multe vedete.
Recent, Mihai Bobonete și Răzvan Simion au fost invitați în podcastul lui Bobonete. În timpul podcastului, au vorbit cu amuzament despre experiența lor la restaurantul lui Dani Oțil, concentrându-se în principal pe valoarea notelor de plată.
„Când am văzut nota, am crezut că v-ați certat. I-am spus Cătălinei: «Cred că «Neața cu Răzvan și Dani» va rămâne doar cu Răzvan». Am mâncat niște șnițeli și șuncă.
M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am crezut că s-a greșit. Nu eram oare frații lui Dani? Am crezut că ne arată nota. Când am văzut suma de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când veneam de la baie. Foarte stânjenit m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a spus Mihai Bobonete, generând reacții amuzate în timpul podcastului.
Prețuri de la restaurantul lui Dani Oțil
De-a lungul timpului, restaurantul său a fost frecventat de mulți clienți, iar unii s-au plâns de prețurile percepute ca mari. De exemplu, cartofii prăjiți costă 22 de lei, pizza pornește de la 49 lei, supa de cocoș 35 lei, pulpa de rață 76 lei, ciolanul 92 lei și saramura de caracatiță 110 lei.
Prețurile la deserturi variază de la 20 de lei pentru ciocolată cu fistic până la 42 de lei pentru un tort.
Întrebat despre prețuri, Dani Oțil a susținut că acestea sunt justificate de calitatea preparatelor și de locația restaurantului.