Meniul Michelin Euro U21: De la iepure cu dulceață de caise la șalău cu fenicul copt

Ionescu Stefan
3 Citit minim
VIP la Euro U21 Cum arată meniul Michelin de la meciuri: de la iepure cu dulceață de caise la șalău cu fenicul copt! Imaginile sunt savuroase

Experiența VIP la Euro U21 din Slovacia: meniuri rafinate și servicii exclusive

În timp ce fanii obișnuiți se mulțumesc cu băuturi răcoritoare și preparate simple, zona VIP de la Campionatul European U21 din Slovacia oferă o experiență gastronomică complet diferită.

Atmosfera elegantă, cu covoare roșii, lumină ambientală și muzică relaxantă, este completată de servicii impecabile, asigurate de personal îmbrăcat corespunzător, cu ospătari și bucătari care pregătesc mâncăruri proaspete în fața oaspeților. Aflată la confruntarea dintre Cehia și Anglia, am experimentat această atmosferă rafinată.

Un alt univers, diferit de experiența spectatorilor obișnuiți

La zona VIP, accesul celor cu bilete speciale este marcaj de respectarea protocolului, întâmpinați de personal elegant, îmbrăcat în costume, cravate și pantaloni la modă, alături de personalul de securitate.

Atmosfera este plină de rafinament, cu covoare de lux, iluminat sofisticat și scaune confortabile, asemănătoare cu cele din zonele VIP ale arenelor de top din țară.

Această zonă privilegiată din stadionul din Dunajka Streda oferă un spațiu vast, cu cinci puncte de servire exclusive pentru posesorii biletelor VIP.

Oaspeții se pot servi la discreție din bufetul suedez extins, chiar și după finalul meciului, timp de o perioadă generoasă.

Delicatese culinare la meciurile VIP

  • Tartă cu pui și ceapă verde
  • Păstrăv afumat cu spumă de hrean și mărar
  • Tartar de roșii uscate pe baghetă integrală
  • Mini tarte cu brânză de oaie și ceapă
  • Friptură de vită cu maioneză și muștar
  • Carpaccio de sfeclă roșie cu brânză de oaie, rucola și nuci
  • Caviar de linte cu ardei roșii copți și chipsuri de pâine
  • Iepure cu dulceață de caise
  • Pui picant cu cartofi prăjiți, morcovi, mazăre în unt, orez cremos cu ouă
  • Gulaș de vită cu ierburi proaspete și găluște slovace
  • Șalău slovac la grătar cu fenicul copt și cartofi în unt
  • Pachețele cu ciuperci de pădure și brânză
  • Mușchiuleț de porc cu sparanghel la grătar și piure de mazăre
  • Mini-cârnați de casă cu brânză, muștar și hrean
  • Salată de rucola cu nuci și mere
  • Salată de sfeclă roșie cu brânză și ceapă
  • Mousse cu frișcă, zmeură și semințe de mac
  • Crumble de rubarbă
  • Prăjitură cu fructe de pădure glazurate, smântână și nuci

Vinuri slovace, băuturi diversificate

Experiența VIP oferă un contrast notabil față de zona generală a spectatorilor, unde alegerile sunt mult mai limitate. În zona VIP puteți savura bere la sticlă, dar și vinuri slovace, cu diferite sortimente, de la Cabernet Sauvignon la Blaufränkisch și vinuri spumante.

Accesibilă este și o gamă largă de băuturi nealcoolice, ceaiuri și cafea, oferite la discreție pe toată durata meciului.

ETICHETATE:
Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *