Ouă umplute Paște – Rețeta lui Chef Sorin Bontea

Nistor Florin
1 Citit minim
Care este rețeta de ouă umplute recomandată de chef Sorin Bontea, pentru masa de Paște!

Un cunoscut jurat de la MasterChef România a împărtășit o rețetă specială pentru ouă umplute, inspirată din amintirile copilăriei.

Sorin Bontea a publicat online trei variante de ouă umplute, adaptate gusturilor moderne.

GALERIE FOTO Imagine 1 din 3

„Masa de sărbători este asociată cu… ouă umplute! Și ouăle umplute, cu… copilăria! Mama făcea întotdeauna ouă umplute de sărbători, iar eu simt o poftă irezistibilă când le amintesc. Toată lumea le iubește, de la cei mici la cei mari, așa că am decis să vă prezint câteva modalități de a prepară ouă umplute”, a scris Sorin Bontea.

Ingrediente ouă umplute cu ton

9 ouă fierte

Ton

1 lingură cremă de hrean

200 g cremă de brânză

Piper și sare

Ingrediente ouă umplute cu pate

9 ouă fierte

Pate

50 g unt

200 g cremă de brânză

Piper și sare

Ingrediente ouă umplute cu somon

9 ouă fierte

Somon afumat

3 linguri chives

200 g cremă de brânză

Indiferent de umplutură, ouăle se fierb 7 minute și se taie pe jumătate. Gălbenușurile se separă pentru fiecare umplutură. Ingredientele se amestecă și se bat ușor până la omogenizare. Ouăle se umplu și se decorează după preferință.

Distribuie acest articol
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *